3D Luxurious Parties  (Dining, Drinking & Dancing)

3D (Dining, Drinking & Dancing) luxurious parties:

Wilt u uw gasten verrassen met een outstanding en luxueus feest waarin letterlijk aan alles is gedacht zonder dat u daar zelf veel zorgen van hebt? Met "3D Luxurious Parties" haalt u de créme de la créme in huis, zowel op het gebied van culinair eten als van exclusieve dranken en muzikale omlijsting.

Door onze uitgebreide contacten en samenwerking met de top van de Nederlandse cateraars en wijnleveranciers zijn wij in staat om uw gasten een ongekend concept voor te schotelen waar nog lang over nagepraat zal worden.....precies wat u wil!

In een, vooraf samengestelde, sfeer van luxe loungemeubelen onder sfeeroverkappingen of bijzondere locatie, laten wij u, en uw gasten, kennis maken met originele culinaire hapjes en een wijnmerk met een ongekende luxe en strakke uitstraling, dit alles op de klanken van professionele DJ's die hun muziekstijl ten allen tijden exact aanpassen aan het moment zelf, van klassiek tot dance-music ,met oog en gevoel voor het aanwezige publiek, aangevuld met optredens van exclusieve muzikanten en artiesten met de mogelijkheid tot intieme huiskamerconcerten voor de liefheb(st)(b)ers.

Wat betreft catering zijn de mogelijkheden legio, of u nu kiest voor een groots diner met aansluitend een party, of een informele borrel met huisgemaakte amuses, alles is mogelijk op elke gewenste locatie. 

U gasten worden, na de valet-parking, met bubbels ontvangen door onze charmante hosts en hostessen die uw party continu monitoren en begeleiden, zij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.
Uiteraard staat het professionele barpersoneel gereed om uw gasten op tijd te voorzien van een nieuw drankje wat op gepaste wijze wordt geserveerd.

Wilt u een thema aan uw feest verbinden? Wij verzorgen de originele uitnodigingen met daarin het thema verwerkt, incl. de dresscode voor uw gasten en geheimzinnige, doch nieuwsgierigmakende, informatie over de te verwachten feestelijkheden.

Met persoonlijke aandacht en een ruime voorbereiding, in nauw overleg met u, laten wij niets aan het toeval over en kunt u rekenen op een perfect uitgevoerde dag, middag of avond.

Om u een kleine indruk te geven wat u zoal kunt verwachten tijdens de luxe uitvoering van ons concept en wat de uitstraling hiervan is, laten wij hieronder met trots twee van onze exclusieve "partners in luxury" zien, Black & Bianco (Have a glass of class) en Out at Home (event-catering).

Neem voor meer informatie contact op met onze 3D luxe-architecten, wij komen graag naar u toe om in een oriënterend kennismakingsgesprek, uw wensen en onze uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Have a glass of class with 3D Luxurious Parties

Originele amuses en/of diners, op elke locatie!

3D Luxurious Parties
Dining, Drinking & Dancing in one package!

Copyright © AE Productions

3D luxe-architect: 
06-52171440