ADE 2016: Clubbin' 12.5 , MORE THEN A DECADE OF DANCE!

 

Radio Decibel en AE Productions presenteren Clubbin 12.5 , more then a decade of dance!
Clubbin', de toonaangevende radio-dance-show van DJ Eric van Kleef bestaat 12,5 jaar en dat mag gevierd worden!!
Dat doen we dan ook met Eric's eigen showcase op het prestigieuze Amsterdam Dance Event 2016 waar Eric gerenommeerde DJ's en jonge talenten ontvangt in een 6 uur durende show op een intieme en markante locatie in Amsterdam, Desmet Studio's aan de Plantage Middenlaan (naast Artis).

Met gastoptredens van o.a. Funkerman, Vato Gonzalez, Pep & Rash, Plastic Funk, Asino, Corto Dimanche, de talenten MitchL, Gianni Don Carlo,
Lewis Low, LIVE zangeressen Sabrina Signs (USA), Germaine Verderosa en een spetterende set van "Mr. Clubbin" himself, belooft dit een spraakmakend en uniek dance-jubileum te worden en JIJ kan er bij zijn!!

Wie jarig is deelt uit! En dat doet Eric! CHeck hier de verschillende win-acties op verschillende sites en Facebook-pagina en maak kans op GRATIS toegangskaarten voor dit unieke event op een al even unieke locatie!
Klik op de naam van de website of Facebook pagina voor meer informatie:

Guestzone   Partyflock   Facebook

Wil je zeker zijn van je toegangskaarten? Dan heeft Eric, in samenwerking met Radio Decibel en AE Productions, nog een verrassing voor je in petto, namelijk, de prijs van een ticket voor deze unieke radio-club avond! 
Voor maar € 10,00 kun jij er bij zijn, maar wees snel, want er zijn maar een beperkt aantal tickets beschikbaar vanwege de intieme locatie waar Eric bewust voor heeft gekozen zodat zijn publiek daadwerkelijk contact heeft met hem en zijn gast-DJ's.

Klik HIER voor jouw online ticket(s) of ga naar www.ticketchief.nl/clubbinade 

Is er nog meer? Kan er nog meer zijn? JAZEKER!! Eric en Radio Decibel pakken uit met een live marathon uitzending van Clubbin' op vrijdag 21 oktober 2016 van 19:00 tot 24:00 uur waarin Eric terugblikt op 12.5 jaar radio maken en vooruit kijkt naar het Amsterdam Dance Event met als gasten verschillende DJ's die op zaterdagavond ook zijn showcase komen opluisteren. De ADE showcase op zaterdag 22 oktober wordt LIVE uitgezonden op Radio Decibel!

En, Eric zou Eric niet zijn, als hij niet iets met talenten zou doen! 
Naast de gevestigde orde geeft Eric graag echte talenten een kans en een podium, ditmaal op unieke wijze:
In de bar, naast de dance-zaal, host Mitchel de Rooy (18 jaar, beter bekend als DJ MitchL), een eigen avond met zijn internet radio-show
"Talent Hour Radio" waar talentvolle DJ's/Producers elke week een podium krijgen. Mitchel nodigt DJ's/Producers uit die het afgelopen jaar in zijn
radio-show te gast zijn geweest en de THR Talent Award wordt uitgereikt aan één van Nederland's grootste DJ/Producers talenten van dit moment.
Bezoek(st)ers van deze avond beslissen zelf of ze naar de draaikunsten van de talenten willen luisteren, dit gaat door middel van "Silent Sensation", een kwalitatieve hoogstaande comfort-koptelefoon met ingebouwde LED verlichting waardoor het publiek de lichtshow zelf maakt. Maak kennis met deze unieke manier van live muziek beluisteren en laat je verrassen door de talenten! Dit wordt mogelijk gemaakt i.s.m. S.I.P.P. (Sound Input Per Person).

De talentvolle DJ's en/of producers die je kunt spotten op deze avond zijn: KaiFate's CallBwessSarcasticRonny V en de uit België afkomstige JayVee. Talent zit hem niet in het genre muziek wat je draait of produceert, het muziekaanbod in de Talent Room zal dan ook zeer divers zijn, van urban tot trance en van EDM tot Freestyle, alles komt voorbij! De talent-room wordt LIVE uitgezonden op internet radio-station Beats2Dance