ADE 2016: "YOUNGSTERS!"

Verantwoorde Feesten en AE Productions presenteren YOUNGSTERS! , HET Veilige en Verantwoorde dance-event voor jongeren van 12 t/m 17 jaar.
"YOUNGSTERS" is de spin-off van de bekende "Verantwoorde (school)Feesten" voor openbare feesten voor jongeren met, naast een zeer hoog feestgehalte, aandacht voor drie actuele onderwerpen waar elke tiener mee te maken heeft, of te maken krijgt:

*Gehoorbescherming (gehoorschade is met +/- 20.000 nieuwe gevallen per jaar de nieuwe epidemie onder jongeren)
*Pesten (leveren vaak. levenslange, traumatische gevallen op en leidt in sommige gevallen tot vereenzaming en erger....)
*NIX18 (géén alcohol of tabak voor je 18de levensjaar)

In nauwe samenwerking met de Nationale Hoorstichting, hun jongeren portaal www.oorcheck.nl, de Stichting Stop Pesten Nu en de campagnemakers van NIX.18 (rijksoverheid) geven wij voorlichting op verschillende manieren, geven wij daadwerkelijk middelen om het gehoor te beschermen en is er de mogelijkheid om lespakketten en/of gaslessen en -docenten af te nemen bij onze deelnemende partners.
Zo krijgt elke bezoek(st)er van een "YOUNGSTERS!" event een set herbruikbare kwaliteits-oordoppen i.s.m. met onze official partner Pluggerz.com

Op de website van "Verantwoorde Feesten", de organisatie achter "YOUNGSTERS!" kunt u vinden wat wij exact allemaal doen om het bewustzijn onder jongeren te verhogen en de jongeren laten zien, EN beleven, dat het zeer goed mogelijk is om op een verantwoorde manier toch een "volwassen" knalfeest te hebben.

Dit kunnen wij niet bewerkstelligen zonder de medewerking van bekende DJ's en artiesten die achter onze ideeën staan en dit op de "YOUNGSTERS!" evenementen dan ook uitdragen. We zijn er dan ook trots op dat deze editie een aantal toonaangevende DJ's hebben aangegeven graag te komen draaien voor de jongeren om ze hetzelfde gevoel te geven als de "grote mensen" events en zomer-tours waar ze draaien.

Verantwoorde Feesten en YOUNGSTERS zijn actief lid van het Nationaal Programma "Alles is Gezondheid", meer informatie op www.allesisgezondheid.nl

Impressie van een jongerenfeest door "Verantwoorde Feesten"/"YOUNGSTERS!"

Verantwoorde Feesten/YOUNGSTERS is actief lid van "Alles is Gezondheid".

Interview met de Nationale Hoorstichting m.b.t. "Verantwoorde Feesten".

Ouders, en verzorgers, van tieners van 12 t/m 17 jaar kunnen hun kinderen met een gerust hart achter laten, naast uitgebreid toezicht, waaronder gespecialiseerde mensen op het gebied van jongerenwerk en officiële EHBO delegatie's, spelen ook de optredende DJ's, artiesten en MC's een belangrijke rol hierin, doormiddel van ECHT contact met de bezoek(st)ers bepalen zij mede de sfeer en doen hun spetterende optredens (op TOP niveau) de rest. Er zijn ook delegatie's aanwezig van onze stakeholders en partners, De Nationale Hoorstichting, Oorcheck.nl en de Stichting Stop Pesten Nu.

Ook de prijs van een toegangskaart is op het niveau van onze doelgroep, voor € 10,00 ontvangt men een toegangsbewijs incl. een set herbruikbare kwaliteitsoordoppen met speciale muziekfilter als voorgeschreven door verschillende (rijks-)instanties als de Nationale Hoorstichting en Volksgezondheid. Er wordt uiteraard géén alcohol geschonken (ook niet aan personeel en/of artiesten) en in plaats van de bekende energie-drinks delen wij GRATIS en GEZONDE vervangende energie-bronnen aan in de vorm van fruit.

Hebt U, als ouder, verzorger, organisator, locatie, specialist etc., nog vragen (na het lezen van de website van Verantwoorde Feesten) over dit concept, een expliciet event van ons of waarover dan ook, neem dan gerust contact op met ons, wij staan u graag te woord. Onder de knop "Contact" kunt u onze contactgegevens vinden.

Ticketverkoop: online, veilig en vertrouwd op www.ticketchief.nl/youngstersade

De flyer/poster met geweldige line-up en benodigde gegevens.

De unieke en markante locatie waar YOUNGSTERS plaats zal vinden:
Desmet Studio's, Plantage Middenlaan 4A

Afrojack en Armin van Buuren supporten founder DJ MitchL en zeggen STOP PESTEN!