Drive in Show(s)             (met uw merknaam?)

Met de modulaire achterwand van 6x3 meter passen wij binnen no-time de gehele uitstraling van onze Drive in Show aan op uw wensen. Met behulp van beelden op de achterwand en voorzijde van de DJ booth zijn wij in staat om custom made beelden te projecteren gedurende de show.

Aangevuld met up to date licht- & geluidsapparatuur en ervaren (all-round en gespecialiseerde) DJ's bent u verzekerd van een eigentijdse Drive in Show die u overal kunt inzetten, van braderiën tot dorpsfeesten en van zalen tot poppodia. Ideaal voor bijvoorbeeld (lokale) radiostations om naam te maken voor uw radiostation. AE Productions verzorgt de gehele techniek incl. op- en afbouw, u stuurt alleen uw radio DJ naar de locatie om uw station te promoten. Desgewenst wordt een volledig programma ontwikkeld met promotie-teams, go-go-danseressen en spectaculaire promo-activiteiten tijdens de shows. 

Uiteraard is ook de standaard AE Productions Drive in Show, incl. DJ's, in te huren voor alle feesten en partijen. Ook in kleinere en naar locatie aangepaste vorm. Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen voor een spraakmakend en avondvullend programma met talloze promotie mogelijkheden.

Hiernaast ziet u onze modulaire Drive in Show in de uitvoering van Verantwoorde Feesten.
Door eenvoudigweg de doeken in de achterwand te vervangen voor doeken met uw merknaam is uw personalised Drive in Show gereed voor de (promo-) shows.

Onze Drive in Show is standaard voorzien van spectaculaire confetti-shooters

Voeg extra promotie-activiteiten toe als een
T-shirt shooter voor gegarandeerd succes!

Losse verhuur voor DJ's /artiesten

Voor professionele organisatie's, DJ's en artiesten is er de mogelijkheid tot losse verhuur van DJ sets (Pioneer), geluidsets en zangapparatuur. Vraag naar de voorwaarden.

Copyright © AE Productions

Drive in Show bespreken
of voor losse verhuur:
 06-52171440