Flevodanceland, 't grootste indoor dance-event van Flevoland


In nauwe samenwerking met M.S.P. en Flevoparq Dronten heeft AE Productions het gehele concept bedacht en ontwikkeld waarbij AE Productions de creatieve kant op zich nam. Van het ontwerpen van de marketing-campagne t/m het vaststellen van de line-up en het boeken van de gewenste DJ's/artiesten/danseressen/vuurspuwsters etc. Ook de continue visuals (ook in 3D) kwamen voor rekening van AE Productions. Na drie zeer succesvolle edities is de "thuislocatie" van eigenaar en functie verwisseld waardoor we op zoek moesten naar een nieuwe locatie, dat is in 2015 helaas niet gelukt maar voor 2016 staat Flevodanceland weer op de planning....groter en spectaculairder dan ooit!
Hou de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie:   www.facebook.com/Flevodanceland

Download hier GRATIS de compilatie CD van 3 jaar Flevodanceland met tracks, remixes en mash-ups van alle DJ's die gedraaid hebben op 1 of meer editie's van Flevodanceland, waaronder: The Partysquad, Faya (Fajah Lourens), DJ Jean, JoeySuki, Ruben Vitalis, Eric van Kleef, José, Sarcastic, Awiin, Beat Patrol, David Stellar, Rexon en resident DJ MitchL.
De compilatie "3 yrs Flevodanceland, the DJ's" is gemixt door DJ MitchL. 

Kijk hieronder naar de aftermovies van de eerste drie edities van Flevodanceland:

Flevodanceland 2012 met: The Partysquad, MitchL, Ruben Vitalis, DJ Jean, Eric van Kleef, DJ José, Beat Patrol, Rexon, David Stellar, Awiin en DJ KevV

Flevodanceland 2013 met: Faya (Fajah Lourens), JoeySuki, Ruben Vitalis, MitchL, Awiin, Beat Patrol en DJ KevV

Flevodanceland 2014 met: DJ Jean, MitchL, Ruben Vitalis, Sarcastic, KevV en Mark Wright,