DE Nationale Formule1 kartdag voor GROOT en klein!

De unieke outdoor kartbaan van Kartcentrum Lelystad

Nationale Formule1 Kartdag voor jong en oud, mannen EN vrouwen!

In samenwerking met WWJVF en Kartcentrum Lelystad presenteren wij DE F1 belevingsdag voor jong en oud, groot of klein en man of vrouw, kortom, voor IEDEREEN!!

Een heuse F1 kartrace met teams van 4 of 2 coureurs (dames en heren!), kidsraces in 2 klassen (6 t/m 12 en 13 t/m 17 jaar), samen met andere F1 fanaten en MAX fans naar de F1 GP van die dag kijken, een heerlijke BBQ, leuke en spannende F1 activiteiten, springkussens voor de allerkleinsten, deelname van een BN-ers (Bekende Nederlanders) team met een wereldberoemde mysteryguest uit de racewereld en een gezellige aflsuiting van deze unieke beleving met een afterparty met DJ's op de mooiste outdoor kartbaan van Nederland!

Zondag 24 juli zal de eerste Nationale Kartdag plaatsvinden, de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan op www.ticketchief.nl/f1kartdag 
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en info op onze speciale F1 Facebookpagina, klik HIER.

Durf jij het aan om met 3 vrienden, vriendinnen of familieleden de strijd aan te gaan met 19 andere teams in een F1 Kartrace van 2 uur met een kwalificatie en minimaal 3 pitstops? Wordt het P1 of P20? Is jullie pitstop-strategie de beste? Bestel nu je tickets en pak die unieke ervaring!

www.ticketchief.nl/f1kartdag voor prijzen en tickets want echt karten doe je buiten, op de Nationale F1 Kartdag op Kartcentrum Lelystad!


Activiteiten voor het hele gezin, van jong tot oud!

Hoe werkt het?

 

Je kan je inschrijven met een team van 4 coureurs voor een heuse F1 kartrace met kwalificatie en 3 verplichte pitstops tijdens de 2 uur durende race of een team van 2 coureurs voor een 1 uurs race. Voor de winnaars liggen uiteraard mooie prijzen te wachten en eeuwige roem in het F1 kartdag klassement!
Er is ook een individuele prijs voor de snelste rondetijd van de dag!
Na je eigen race kijken we met alle deelnemers en bezoek(st)ers naar de F1 GP van Hongarije op (grote) schermen met deskundig commentaar van een nog bekend te maken race-held uit Nederland om daarna aan te schuiven voor de BBQ op de klanken van onze DJ's die de gehele dag van gezellige muziek voorzien om daarna los te gaan tijdens de official afterparty! Uiteraard stel je zelf je programma samen en ben je niet verplicht aan alles deel te nemen, dit betekent dat je ook alleen aan de race kan deelnemen of voor de unieke racesfeer komt en alleen deel uitmaakt van de BBQ en/of afterparty en de F1 race samen met andere race- en F1 fanaten bekijkt. Wordt dit een "mannendag"?? NEE!! Graag zien wij ook de snelle vrouwen verschijnen op onze Nationale F1 kartdag, hetzij als deelneemsters aan de F1 kartrace (eens kijken of het fabeltjes zijn dat mannen sneller zijn ) of voor een gezellige familiedag met de kids want ook de kids kunnen actief deelnemen aan deze dag met een eigen F1 kartrace!! Er zijn 2 klassen (6 t/m 12 en 13 t/m 17) en ze rijden 2 manches op dit unieke buitencircuit. Uiteraard hebben we ook aan de allerkleinsten gedacht met o.a. een F1 springkussen!

Laat ons jullie verrassen met geweldige F1 gerelateerde actie's en activiteiten die je altijd al eens hebt willen doen, voor GROOT en klein, begeleidt door onze eigen pitspoezen en specialisten!

Stel je team van 4 coureurs samen en reserveer alvast een plaats door een mail te sturen naar info@aeproductions.nl , op donderdagavond 2 juni worden de ticketprijzen bekendgemaakt en krijgen de mensen die per mail gereserveerd hebben de eerste kans om deelname tickets aan te schaffen, vanaf zaterdag 4 juni gaat de openbare ticketverkoop van start.

Wat als je géén, of een half, team hebt en toch graag mee wil doen?
Op onze speciale F1 kartdag Facebookpagina komt straks een "carpool" bericht te staan waar jij je naam achter kan laten en vanuit deze poule stellen we nieuwe teams samen zodat jij toch mee kan doen. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen komen er maximaal 2 F1 kartraces en bij te weinig teams van 4 personen bestaat er een kans op een extra F1 kartrace voor teams van 2 personen in een race van 1 uur.

Kortom: een ultieme F1 belevingsdag voor het hele gezin of met je vrienden/vriendinnen op een geweldige locatie met allemaal gelijkgestemden en MAX fans!!

RESERVEER 24 JULI A.S. IN JE AGENDA, DIT WIL JE, ALS F1 FAN, NIET MISSEN!!

Tickets nu verkrijgbaar op www.ticketchief.nl/f1kartdag

 

Kartcentrum Lelystad

Ron van der Veen (R) van WWJVF< Gerben van de Pas (L) van AE Productions en Max Verstappen (M) van Red Bull Racing slaan handen ineen voor dit unieke evenement.

Uiteraad zijn onze pitspoezen ook aanwezig!

Copyright © AE Productions

Meer info: 06-52171440