Oktoberfest Flevoland

Met drie drukbezochte edities HET toonaangevende Oktoberfest van Flevoland.
Door de onvervalste duitse schlagers te mengen met optredens van gezellige Nederlandse "meezing" artiesten heeft de organisatie een uniek concept neergezet met een duidelijke knipoog naar de wereldberoemde Oktoberfesten in Beieren, die jaarlijks plaatsvinden in het zuidelijke deel van Duitsland.

Met lange biertafels, bratwürst & pretzels, persoonlijke bierpullen, blauw-witte versieringen en optredens van o.a. Danny Nicolay, Feest DJ Cor, De Zingende Skileraar, Ronnie Ruysdael, Die Supertolle Schlager Schwestern, Danny Lit en bezoekjes van Das Sexy Bayerische Bon-Bon team en het Flügel dreamteam, heeft de organisatie de toon gezet voor deze supergezellige feesten.

Het was vooral geweldig, en sfeerbepalend, om te zien dat vrijwel alle bezoek(st)ers hun uiterste best hadden gedaan om de dresscode te eren, de dames verschenen in de meest originele dirndl's en de heren zagen er patent uit in hun lederhosen..........dachten ze! ;-) (hilarisch!!)

Kijk op de facebook pagina voor alle foto's en video's van de eerste drie edities:

www.facebook.com/OktoberfestFlevoland

De eerste drie edities vonden plaats in Flevoparq Dronten in samenwerking met MSP ,echter, door een verwisseling van eigenaar en andere bestemming voor de locatie, moeten we helaas op zoek naar een nieuwe locatie die past bij de kwaliteit van deze Oktoberfesten. Hou de facebook pagina van Oktoberfest Flevoland in de gaten voor meer informatie over de volgende editie en locatie.

Voor nu: Tschüsssss und wir sehen uns bald wieder!!

De sfeer zat er goed in!

Die Supertolle Schlager Schwestern zetten de zaal op z'n kop!

Beste dresscode ooit....., we love dirndl's!

Copyright © AE Productions

Fur mehr info: 06-52171440