Sensation Silent Show

Het logische vervolg op de bekende "silent disco's", muziek luisteren via een hoofdtelefoon, is er eindelijk! AE Productions en Future Sounds presenteren SIPP (Sound Input Per Person). Naast High Quality geluid en hoger draag- en gebruikerscomfort van de nieuwe hoofdtelefoons, zijn deze hoofdtelefoons ook uitgerust met hoogwaardige interne RGB (kleuren) LED lichttechnologie!

Gebruikers worden onderdeel van de unieke lichtshow die op verschillende manieren aangestuurd kan worden, ook via DMX waardoor de verlichting meegaat op de gespeelde muziek. Waar voorheen uit maximaal 2 muziekbronnen gekozen kon worden kan dit aantal uitgebreid worden naar meerdere muziekbronnen. Bij een keuze uit meerdere muziekbronnen kan via de verlichting in de hoofdtelefoon aangegeven worden naar welke muziekbron wordt geluisterd. De ideale manier om tegelijkertijd verschillende soorten muziek aan te bieden waarin de gebruiker (de klant!) een keuze kan maken uit zijn of haar favoriete muziek(stijl), uiteraard is dit principe ook uitermate geschikt voor DJ battles!

Een voorbeeld: Op een festival waar gebruik wordt gemaakt van de SIPP Sensation Silent show hoeft de organisatie géén rekening te houden met geluidsoverlast, een hekel onderwerp t.a.v. vergunningen wat op deze manier geen issue meer is. De gebruikers krijgen een comfortabele hoofdtelefoon waarmee ze kunnen kiezen wanneer ze naar muziek luisteren en naar welke muziek ze luisteren. Zo is het mogelijk om 2, 3 of 4 DJ's of andere geluidsbronnen uit te sturen naar de hoofdtelefoons waardoor de gebruiker (de klant!) de keuze heeft uit verschillende soorten DJ's en/of muziek. Ben je nieuwsgierig naar welke DJ of soort muziek het meeste geluisterd wordt? Dat kun je zien aan de verlichting in de hoofdtelefoon, deze kleurt bijvoorbeeld rood bij DJ A en blauw bij DJ B. Daarnaast is het mogelijk om de verlichting via DMX . ( a system of controlling "intelligent" lighting fixtures and dimmers).Uiteraard past de gebruik(st)er zelf het gewenste volume aan op de comfortabele hoofdtelefoon. Het geluid is zo zuiver, alsof je naast de muziekbron zit.

Géén lange gunningstrajecten en toch een spraakmakend event? Informeer dan naar de uitgebreide mogelijkheden van dit unieke concept wat geheel verzorgd, incl. technici en begeleiding wordt geleverd.

Extra unieke mogelijkheid is "merkactivatie", het logo van uw event of festival op de zij (oor-)doppen van de hoofdtelefoons? Of de merknaam van een sponsor?  

SIPP beleven? Dat kan, stuur een mail met uw verzoek naar: info@aeproductions.nl

Speciale aanbiedingen

SIPP @ Pitch Festival Amsterdam

Uw (merk)naam op de zij-oor-dop van de unieke SIPP hoofdtelefoon?

Copyright © AE Productions

Direct info: 06-52171440