the White Island Xperience  (WIX)

Aftermovie van 1ste editie op 1 oktober 2015.

The White Island Xperience 2K16

Op zaterdag 8 oktober 2016 keert de White Island Xperience terug bij The Upper Deck in Naarden.
Met spectaculaire verrassingen in de line-up en een nimmer vertoonde lounge-area waar loungen, een nieuwe, interactieve, dimensie zal krijgen, onder het genot van Ibiza Ice, de host van deze unieke lounge-beleving.

Uiteraard zal er wederom een mini-Ibiza-market zijn met producten van het eiland en ook de gogo-danseressen en het sexy "Eivissa promo- & candyteam" is aanwezig om u te voorzien van de lekkerste tapas hapjes en fresh fruits.

De line-up en start voorverkoop van de tickets, wordt binnenkort hier, en op de facebook-pagina, bekendgemaakt, hou vooral de Facebook pagina in de gaten voor leuke acties en inside-information.
Check HIER de winactie voor gratis toegangskaarten op Guestzone!


Line-up bekend voor de tweede editie van The White Island Xperience op zaterdag 8 oktober 2016 met o.a. "The most sexy female DJ in the world"!

White Island Xperience concept & historie

The White Island Xperience is een verwijzing naar Ibiza, het witte eiland in de Middelandse zee voor de Spaanse kust met de grootste hippie-, relax- en feestreputatie ter wereld. Jaarlijks reizen inmiddels miljoenen mensen naar dit eiland waar werkelijk alles te vinden is, van de meest idyllische plekjes tot de grootste feesten met de heetste DJ's en uiteraard de wereldberoemde hippie-markt.

Met the White Island Xperience brengen we, in nauwe samenwerking met Future Sounds, de bekende "Ibiza-sfeer" naar Nederland met Ibiza-minded DJ's als Roog, José, Eric van Kleef, DJangos, Jay Double U, Rawkixx, Kai, Ronny V en MitchL op een unieke locatie, centraal in Nederland gelegen, aan het water: The Upper Deck in Naarden. 

Met een tapas-lounge-preparty (2015 editie) op het buitendeck onder het genot van o.a. sangria, heerlijke tapas gerechten en loungemuziek (van o.a. deephouse master Kelvin Celsius), werken we toe naar de apetheose van de avond, urenlang dampende Ibiza beats van de gerenommeerde DJ's in de main-area in Ibiza stijl en de lounge-muziek in de aparte lounge-area.
Daartussendoor kun je rondsnuffelen op de mini Ibiza markt met leuke kraampjes met producten van het eiland. Uiteraard laten we de dames niet vertrekken zonder goedgevulde goodie-bag en verwennen onze sexy candyboys & girls je de hele avond met fresh-fruits, naughty-candy's en andere dingen om je vingers bij af te likken.

Na de succesvolle lancering van dit concept in 2015 wordt nu hard gewerkt aan het vervolg van deze Ibiza Xperience, hou de facebook pagina in de gaten voor de exacte datum en voorverkoop.
Dan zien we jou op the White Island Xperience 2k16!

 

Onderonsje tussen DJ's Roog, José en Jay Double U zeggen alles over de Xperience sfeer

Xperience the White Island feeling!

Eén van de kramen op de Ibiza mini-market

De lounge-area tijdens de 2015 editie. 

Copyright © AE Productions

Meer info: 06-52171440