B2B (modeshows, seminars, bedrijfsfeesten en -presentaties)

Bedrijfsfeesten, -uitjes en (jaarlijkse) culturele happeningen:

Van een gezellig bedrijfsfeest in uw eigen kantine tot volledig verzorgde trips in het buitenland en van het kerstdiner tot de jaarlijkse Sinterklaasviering.
AE Productions levert totaaloplossingen waarmee we u totaal ontzorgen zodat dit keer OOK de directie kan meegenieten van een waardevol samenzijn met alle medewerk)st)ers en collega's.

Geef ons uw wensen en mogelijkheden door en binnen een tijdsbestek van vijf werkdagen leggen wij u, geheel vrijblijvend, een volledig conceptplan voor. In nauw overleg wordt bekeken wat wenselijk is en wat evt. aangepast moet worden om zo, samen, het uiteindelijke doel te bereiken naar ieders tevredenheid. U mag van ons verwachten dat wij ons verdiepen in uw branche en met passende voorstellen komen die in de praktijk ook haalbaar zijn. Geen luchtkastelen of gouden bergen, maar realistische voorstellen waar u, en uw bedrijf, wat mee kunnen!

Op uw verzoek komen wij graag in een persoonlijk gesprek kennismaken en vrijblijvend proeven waarnaar u op zoek bent, daarna is het aan ons om u er van te overtuigen voor de ideeën van
AE Productions te gaan, en daar hebben wij  dan weer alle vertrouwen in!  

Neem telefonisch of per mail contact met ons op, voor het begin van een vruchtbare samenwerking waar uw medewerk(st)ers, collega's en/of zakenrelaties nog lang van nagenieten.

Seminars/lezingen/vergaderingen:

Goede seminars, lezingen en vergaderingen staan, of vallen, met een goede voorbereiding.
Is overal aan gedacht? Zijn de microfoons getest? Is het geluidsysteem kwalitatief in orde? Zijn de faciliteiten voor de tolken voldoende aanwezig? Wordt het volume van een spreker/spreekster ter plaatse aangepast? Hebt u passende achtergrondmuziek tijdens schorsingen of pauzes? Hebt u aan de catering gedacht? Vallen cateraars niet op ongewenste momenten binnen? Hebt u aan een gespreksleider gedacht om uw bijeenkomst in goede banen te leiden?

Kortom, er komt een hoop kijken bij het goed organiseren, en laten verlopen, van uw meeting.
AE Productions kan zowel losse items voor u verzorgen als het complete plaatje, incl. catering en het vastleggen van het geheel op beeld en video (met complete nabewerking en video-editing).

Product- of bedrijfspresentatie's:

Uw bedrijf of product in de picture? Op een nette "sobere" manier of met spectaculaire effects op spraakmakende locatie's, AE Productions verzorgt uw presentatie van A tot Z.
Aangepast aan uw wensen en mogelijkheden wordt de meest passende manier voor uw presentatie vastgesteld en uitgevoerd. Van persuitnodigingen tot eigen persberichten, wij laten niets aan het toeval over. Vast onderdeel van ons modulaire pakket is het vastleggen van de presentatie op beeld en video met complete nabewerking en video-editing voor blijvende
kwaliteits-content voor uw website en/of social media kanalen.

Modeshows/showcases:

Uw modeshow komt eraan, wat moet u dit keer weer verzinnen en weer die stress van alle (belangrijke) randzaken terwijl u al druk genoeg bent met uw collectie en/of product.
Onmisbare randzaken als de backstage inrichting, de catwalk, de verlichting en de juiste muziek op de juiste snelheid voor de modellen op het juiste volume voor de gasten....en dan nog de indeling van de stoelen voor de gasten, de inloopmuziek en de afterparty!! Dan nog de catering, de omkleedruimte, de visagieruimte en de generale repetitie......en de collectie, WAAR IS DE COLLECTIE??!!

Klinkt dit u allemaal bekend in de oren en wilt u daar eindelijk van af? Maak dan gebruik van de creatieve inzet van AE Productions, van muziekbewerking op maat tot het begeleiden van uw gasten en het hosten van de passende afterparty. Door ruim op tijd met de voorbereidingen te beginnen en alles vast te leggen in een stappenplan en draaiboek, komt u niet meer voor ongewenste verrassingen te staan en worden uw deadlines omgezet naar livelines!

AE Productions is in dit geval uw onstressende partner die meedenkt en meekijkt, op elk gebied, waar geen personal assisten tegenop kan. Met een eigen muziek-studio en sound-engineers bepaalt u zelf hoelang de muziek duurt, hoe snel de muziek loopt (belangrijk voor uw modellen!) en dat de muziek exact op tijd wordt ingestart en gestopt. Combineer dit met het complete totaalpakket als hierboven omschreven en uw modeshow/showcase wordt geheid een succes waar u zelf ook van kan genieten. Neem contact op met ons voor een vrijblijvend en oriënterend kennismakingsgesprek, waar doorgaans wensen, mogelijkheden en succes samenkomen!

AE Productions verzorgt geluid (zowel forward-editing voor "loopmuziek" modellen, als LIVE DJ's tijdens modeshow en afterparty. (DJ's dressed 2 the occasion) tijdens Livera/Sapph fashion-show.

Geluidstechnici en DJ's hebben overzicht tijdens show.

Stage- & catwalk Design

Ready for The Afterparty (& your sales!)

Speciale aanbiedingen

Copyright © AE Productions

Bel direct onze creative-director:
06-52171440