Concept consult, van idee tot uitvoerbare blauwdruk

U loopt al een tijd met een goed idee voor een nieuw concept, hetzij voor een clubavond, voor een festival of voor een andersoortig evenement, maar wat nu? Wat is de volgende logische stap?

Welke naam is pakkend voor uw nieuwe concept, en als u een naam heeft, bestaat deze nog niet?
Wat is uw doelgroep? Is er animo onder die doelgroep voor een nieuw concept?
Waar moet uw festival of evenement plaatsvinden? Is dat geografisch, in verband met de doelgroep, verstandig? Wat is de bereikbaarheid van die locatie?

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, er zijn dus talloze aspecten die u moet bekijken alvorens de beslissing te nemen om werk te (kunnen) maken van uw concept.
Al deze aspecten zijn opgenomen in de AE checklist voor nieuwe concepten, u kunt deze lijst zelf ter hande nemen en uitvoeren of samen met ons. Na een oriënterend gesprek passen wij de lijst aan op uw ideeën en concept waarna u kunt beginnen met afvinken en uitzoeken. 
Hebt u de lijst volledig kunnen afvinken, kunt er van overtuigd zijn dat u klaar bent voor de volgende stap met uw nieuwe concept. Voor die volgende stap verwijs ik nu naar "Eventbegeleiding", het professioneel begeleiden van uw case van Aanvang tot naZorg volgens het unieke stappenplan van AE Productions. Klik HIER voor meer informatie over onze afdeling Eventbegeleiding

Maak het uzelf gemakkelijk met de checklist voor nieuwe concepten
van AE Productions

Neem contact op met onze gespecialiseerde consultant voor meer informatie.

Maak gebruik van onze kennis en ervaring met de makkelijke checklist van AE Productions

Laat onze beproefde methoden voor u werken.

Copyright © AE Productions

Consultant: 06-52171440