Eventbegeleiding, van aAnvang tot naZorg

Uw idee voor een nieuw concept is gereed, nu moet het concept uitgewerkt en voorbereid worden op de daadwerkelijke uitvoering ervan. Dit klinkt makkelijk maar er zijn ontzettend veel (rand)zaken waar u rekening mee dient te houden om van uw concept een (financieel en creatief) succes te maken.

Helaas zijn vele goede ideeën gestrand in goede bedoelingen zonder, onontbeerlijke, professionele aanpak. Naast de frustratie hierover is het natuurlijk een doodzonde dat op deze manier vele creatieve ingevingen het niet halen omdat niet naar het grote plaatje is gekeken, vaak uit onwetendheid en het concentreren op hetgeen waar die persoon of organisatie wel goed in is.
Dat is ook absoluut geen brevet van onvermogen want er komen zoveel verschillende, doch hele belangrijke, randzaken kijken bij het organiseren van een evenement of festival die bepalen of uw initiatief succesvol wordt afgerond of al in een vroeg stadium wordt afgeblazen. Dit onheilspellende nieuws kan uit verschillende richtingen komen, bijvoorbeeld vanuit uw leveranciers,
uit gunningstrajecten of vanuit veiligheidsoogpunt.

AE Productions heeft een uniek stappenplan ontwikkeld wat gebaseerd is op prioriteiten vanuit de organisatie. Indien het AE stappenplan nauwkeurig, en op de juiste data's, wordt gevolgd en uitgevoerd, zijn alle bijkomende facetten voor het organiseren van uw evenement of festival gewaarborgd. Van klantonderzoek naar de haalbaarheid van uw concept tot de vergunningen i.v.m. geluidshinder, wij laten NIETS aan het toeval over!

Het unieke AE stappenplan is verdeeld in vier groepen welke parralel"chronologisch" uitgevoerd worden gedurende het gehele traject, op deze manier worden evt. obstakels tijdig herkend zodat er actie ondernomen kan worden en uw planning niet in het geding komt. Met fictieve deadlines wordt extra ruimte ingebouwd om tijdrovende zaken (gunningstrajecten bijvoorbeeld, verschillen per gemeente, vooral m.b.t. aanvraag- en behandeltijden) toch ruim op tijd in orde te hebben.

De vier groepen uit het unieke AE stappenplan zijn:

1: Bedrijfseconomische zaken (marktonderzoek, financiëring, verzekeringen, vergunningen,       subsidies, duurzaamheid)

2: Creatieve zaken ( concept, programmering/artiesten/DJ's, decor, licht/geluid)

3: Marketing (website, social media, ticketsale, media, flyers/posters, radio/tv, aftermovies, foto's)

4: Transport en logistiek (productie)

Win kostbare tijd door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk maar voel je vrij om te vergelijken en kritisch te zijn, AE Productions staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zal zich verbeteren waar mogelijk!

Wij komen graag vrijblijvend naar u toe voor oriënterend kennismakingsgesprek om van daaruit te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Met heldere en transparante voorstellen maken wij inzichtelijk wat AE voor uw organisatie kan betekenen en wij zetten hoog in op een duurzaam en langdurig klantcontact, ook NA afloop van uw evenement of festival!

Genieten van uw eigen concept?

Een gezonde en professionele organisatie, zowel financieel en al bedrijfstechnisch, is de basis om te kunnen genieten van uw eigen evenement of festival. Door alles af te bakenen volgens het 
AE stappenplan kunt op het moment sûrpreme zelf ook genieten van hetgeen u hebt neergezet.
Door verantwoordelijkheden daar te leggen waar ze horen kunt u met een gerust hart toekijken hoe uw concept de toets der waarheid doorstaat. Uiteraard liggen er altijd onvoorziene tegen-, of meevallers op de loer, dan komt het aan op uw capaciteiten, die u ongetwijfeld hebt, anders was u hier niet aan begonnen! En op dat moment staan wij, AE Productions, achter u, letterlijk en figuurlijk

Het unieke 4 stappenplan van AE Productions geeft kleur en inhoud aan uw concept!

Met het unieke AE stappenplan laten wij NIETS aan het toeval over!

Wij wijzen u de weg in de jungle van vergunningen, crowdcontrol en beveiliging.

De stappen uit het stappenplan worden op basis van chronologische prioriteiten opgepakt en afgehandeld. Dit voorkomt tijdsdruk, stress en compromis-oplossingen!

Van Aanvang tot naZorg, want uw, achteraf, bewerkte beeld- en videomateriaal is onderdeel van uw marketing campagne. Zo bindt u (terugkerende) bezoek(st)ers aan uw concept en dat zelfde beeldmateriaal is tevens de start van uw nieuwe campagne!

Neem vrijblijvend contact op met ons:

Copyright © AE Productions

Eventmanager: 06-52171440