Festivals en evenementen  (EDM en LIVE music)

Het geluid: Electronic Dance Music (EDM) door DJ's (in elk genre) of live muziek door zangers, zangeressen, bands of koren, AE Productions verzorgt de juiste kwaliteitsapparatuur met geschoolde geluidstechnici.
Onze deadlines zijn de soundchecks die van vitaal belang zijn voor de kwaliteit van het geluid tijdens de shows, zowel op vaste locatie's als op festivallocatie's.
Tevens wordt het geluidsniveau uitvoerig gemeten en vastgesteld op een niveau als bepaald in evt. geluidshinder-vergunningen of leidend convenant "Preventie Gehoorschade Muzieksector".
AE Productions is daarbij de verbindende factor tussen organisatie en artiest, wij onderkennen beider belang en dragen zorg voor het uiteindelijke resultaat waar alle partijen tevreden mee zijn.

De verlichting van een evenement is een wezenlijk onderdeel van de beleving van uw evenement door de bezoek(st)ers. Ook voor dit, vaak onderschatte, onderdeel van uw show bent u bij
AE Producions aan het juiste adres. Van customized time-codes tot DMX aangestuurde licht- en effectenshows, in nauw overleg met onze opdrachtgevers worden alle lichtshows aangepast aan de bewuste evenementen en meegenomen in de opbouwende spanningsboog van de avond met als climax een uitgekiende explosie aan licht en effecten tijdens het (muzikale) hoogtepunt van uw evenement.

Special effects zijn niet meer weg te denken van de meeste festivals of evenementen.
Ook hieraan zijn vele regels en voorwaarden verbonden. Door heldere en transparante communicatie met alle betrokken partijen wordt vooraf een duidelijk protocol opgesteld met schriftelijke goedkeuring van de officiële instanties. AE Productions wijst u in deze de weg en begeleidt het gehele proces met een wakend oog voor details. Zo komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan en worden uw beloftes aan de bezoek(st)ers van uw festival of evenement ook daadwerkelijk waargemaakt!

Stage-design is een vak apart en een goede stage moet voldoen aan een aantal vooraf vastgestelde voorwaarden m.b.t. technische veiligheid, brandveiligheid, uitstraling, ruimte, hoogte, weersbestendigheid, valbeveiligingetc.etc. 
AE Prooductions ontwerpt stages die voldoen aan de laatst geldende veiligheidseisen en met betrekking tot uitstraling aansluiten op uw concept en/of thema.
Met de laatste snufjes op gebied van licht-, geluidsapparatuur en special effects staan wij garant voor een hedendaagse show in combinatie met onze gekwalificeerde licht-technici.

Artiesten en/of DJ's in de programmering van uw festival of evenement worden vooraf door de organisatie bepaald en doorgaans ook geboekt. AE Productions is géén boekingsbureau maar door de vele contacten en eigen concepten kan het voor een organisatie voordeliger zijn om de artiesten en/of DJ's via AE Productions te boeken.

Voor niet-technische aspecten als gunningstrajecten, crowd-control, beveiliging, medische hulpposten etc., verwijzen wij naar onze afdeling Eventbegeleiding en voor concept-ontwikkeling naar de afdeling Concept consult

Neem voor een uitbegreide inventarisering van uw evenement contact op met ons. Aan de hand van die inventarisering kunnen wij een voorstel op maat aan u voorleggen, wat makkelijk aan te passen is aan veranderende omstandigheden en voortschrijdende inzichten gedurende het traject welke vaak, onverwacht, van buitenaf worden ingegeven. (Wijzingen op vergunningen e.d.)
Flexibiliteit is dan ook een zeer belangrijk kenmerk van AE Productions tijdens de aanloop naar uw evenement.

NB: Door de gehele planning, van de ontwerpen tot de uitvoering, mee te laten lopen in ons unieke stappenplan, bent u zeker van de rust en ruimte, om alles op tijd gereed te hebben voor uw evenement.

Neem direct contact op met ons voor een heldere aanpak met een duidelijke visie!

Controlled & measured festival & event sound.

Fully prepared lightshow

Concept-followed stage-design

Controlled & licensed special effects

Copyright © AE Productions

Direct sales: 06-52171440