Bruiloften, verjaardagen, themafeesten, tuin- & BBQ feesten etc

Ook voor de particuliere markt wil AE Productions een betrouwbare partner zijn voor alle feestjes en partijen, van de oergezellige low-budget feesten tot de ultieme luxe-parties in ongekende stijl en sfeer. 
Ons wordt regelmatig gevraagd waarom we dit doen en waarom we ons niet alleen op de zakelijke markt richten, daar valt immers meer te verdienen.....

Oorspronkelijk is AE Productions ontstaan door het combineren van onze hobbies met professionele werkzaamheden in deze branche, wat natuurlijk geweldig is als je van je hobby je werk kan maken!

Het is voor ons echter, naast de professionele opdrachten waar je 200% wil/moet presteren om het hoofd boven water te houden, nog steeds een verrijking om bij te dragen aan de leukste feestjes met de gezelligste mensen, en dan zijn toch vaak de bruiloften, verjaardagen, sweet sixteen parties, examenfeestjes, tuinfeestjes, buurtfeesten etc.etc. de meest gezellige en dankbare feesten om te mogen doen. Hier blijven we in het "feel-good" gevoel hangen waardoor we ontstressen, werken en genieten tegelijkertijd, met als ultieme doel: blije, vrolijke en tevreden mensen die een feest hebben gehad waar ze van hebben genoten en met veel plezier op terugkijken.

Wij kijken graag met u naar uw wensen en onze uitgebreide mogelijkheden, van ideeën tot volledige ontzorging voor uw privé feest, u kunt bij ons voor alles terecht!

Door onze persoonlijke betrokkenheid en aandacht zal u versteld staan hoe uw feest op een professionele manier ten uitvoer wordt gebracht met kwaliteitsapparatuur voor zowel geluid als licht, totale party verzorging van statafels tot partytenten en uitgebreide keuze uit thema's, dranken, catering en muziek, zowel met, desgewenste, LIVE artiesten als ervaren en allround party-DJ's.

Wij kunnen, en willen, uiteraard in niemands portemonnee kijken, daarom proberen we het met een soort keuze menu voor iedereen aantrekkelijk te maken. Elke keuze kan naar wens uitgebreid worden met onderdelen uit de overige menukeuzes of aangepast worden naar uw wensen of (financiële) mogelijkheden:

LOW-BUDGET:

Een professionele geluids- en DJ set met DJ booth waar u zelf, of één van uw familieleden, vrienden of kennissen muziek kunnen draaien (zowel via CD, USB of SD card). Uiteraard is er de mogelijkheid tot inhuur van een allround party-DJ.
Eén of meerdere partytenten (keuze uit 3x3m en 5x8m), voorzien van 4 statafels met nette zwarte rok.
Partyverlichting in de partytenten en 2 stuks gekleurde LED parren en 2 stuks moving heads.
Bar met evt. losse biertap en fusten (horeca)bier en overige gewenste dranken.
Bier-, fris en wijnglazen, asbakken en 2 horecapotten met zoutjes.

Prijs is afhankelijk van het aantal items wat u wenst te gebruiken, neem contact op met ons voor prijsopgave op maat.


TOTAL CARE:

AE Productions verzorgt uw wensen van aankleding tot verzorging van de drank, muziek, evt. artiesten met bijbehorende apparatuur, hapjes en alles wat we samen overeengekomen zijn om van uw feest een geslaagd event te maken.

Prijs is afhankelijk van hetgeen uw uitgevoerd wil hebben, neem contact op met ons voor een prijsopgave op maat.

 

LUXE PRIVÉ- & TUINFEESTEN:

Bent u van plan om een luxe privé- of tuinfeest te organiseren? Dan kunt u niet om AE Productions heen! Door onze uitgebreide contacten en samenwerking met de top van de Nederlandse cateraars en wijnleveranciers zijn wij in staat om uw gasten een ongekend concept voor te schotelen waar nog lang over nagepraat zal worden.....precies wat u wil!

In een, vooraf samengestelde, sfeer van luxe loungemeubelen onder sfeeroverkappingen laten wij u, en uw gasten, kennis maken met ongekende culinaire hapjes en een wijnmerk met een ongekende luxe en strakke uitstraling, dit alles op de klanken van professionele DJ's die hun muziekstijl ten allen tijden exact aanpassen aan het moment zelf ,met oog en gevoel voor het aanwezige publiek, aangevuld met optredens van exclusieve muzikanten en artiesten met de mogelijkheid tot intieme huiskamerconcerten voor de liefheb(st)(b)ers.

Wat betreft catering zijn de mogelijkheden legio, of u nu kiest voor een groots diner met aansluitend een party, of een informele borrel met huisgemaakte amuses, alles is mogelijk op elke gewenste locatie. 

U gasten worden met bubbels ontvangen door onze charmante hosts en hostessen die uw party continu monitoren en begeleiden, zij zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.
Uiteraard staat het professionele barpersoneel gereed om uw gasten op tijd te voorzien van een nieuw drankje wat op gepaste wijze wordt geserveerd.

Wilt u een thema aan uw feest verbinden? Wij verzorgen de originele uitnodigingen met daarin het thema verwerkt, incl. de dresscode voor uw gasten en geheimzinnige, doch nieuwsgierigmakende, informatie over de te verwachten feestelijkheden.

Met persoonlijke aandacht en een ruime voorbereiding, in nauw overleg met u, laten wij niets aan het toeval over en kunt u rekenen op een perfect uitgevoerde dag, middag of avond.

Om u een kleine indruk te geven wat u zoal kunt verwachten tijdens de luxe uitvoering van ons concept en wat de uitstraling hiervan is, laten wij hieronder met trots twee van onze exclusieve "partners in luxury" zien, Black & Bianco en Out at Home, event-catering.

Neem voor meer informatie contact op met ons, wij komen graag naar u toe om in een oriënterend kennismakingsgesprek, uw wensen en onze uitgebreide mogelijkheden te bespreken.

Copyright © AE Productions

Meer weten? 06-52171440