Æ Productions

AE Productions is zeer jong en divers productiebedrijf dat zich richt op zowel de kleine privémarkt als op de professionele evenementenmarkt. 
In 2015 bundelden 3 ambitieuze heren hun krachten om een totaalaanbod te kunnen bieden op verschillende terreinen met net zoveel serieuze aandacht voor de kleine privefeesten en aangelegenheden, als voor de grotere evenementen en festivals. Door de verschillende disciplines samen te brengen onder één dak is AE Productions in staat om haar opdrachtgevers geheel te ontzorgen, van idee tot uitvoering en nazorg! 

Door de kennis op het gebied van licht-, video- en geluidsapparatuur en volledig organisatie-management, is AE Productions in staat om een uniek totaalpakket te leveren. Bent u op zoek naar een partytent voor uw tuinfeest of hebt u advies nodig m.b.t. de verzekering van een evenement?
Moet uw muziek voor een modeshow ge-edit of gemixt worden of hebt u een geluidstechnici nodig voor uw event? Hebt u een (ervaren) DJ nodig voor uw nederlandstalige feest of dance-event? Wilt u LIVE artiesten of een volledige aankleding van uw luxe tuinfeest incl. loungemeubelen, drank en exclusieve wijnmerken of catering? Moet u een "sweet-16" of examenfeest(je) organiseren? Een "low-budget" event of participatiedeal? Het kan allemaal bij AE Productions!

Door onze kennis en zeer uitgebreide netwerk leveren wij oplossingen op maat voor uw vraagstuk, u hebt één aanspreekpunt voor al uw vragen en wensen en ook tijdens uw feest, presentatie, netwerkmeeting of evenement staan wij paraat om uw initiatief tot een succes te maken.

De participanten van AE Productions hebben in het (recente) verleden hun sporen verdiend in hun eigen werkgebied, van het organiseren van grote dance-events als Flevodanceland tot het draaien als DJ op grote events, van het bedienen van licht- en geluidstafels tot het volledig aankleden van buurt-, privé- en tuinfeesten. Verder werkt AE Productions alleen met geschoolde en representatieve medewerkers en/of inhuurkrachten, met de kanttekening dat het in deze branche onmogelijk is om alleen maar met vaste mensen te werken, het screenen en voorlichten van inhuurkrachten is derhalve een groot aandachtspunt binnen onze organisatie. Ook hierin nemen wij immer onze verantwoordelijkheid, u doet nl zaken met AE Productions!

Naast vele bruiloften en partijen (private markt) zijn ondertussen al vele bedrijven uw voorgegaan door met AE Productions in zee te gaan. We zijn er trots op dat deze opdrachtgevers ondertussen vaste klanten van AE Productions zijn geworden en dat zij onze slogan "Uw betrouwbare partner voor kleine en grote evenementen" onderbouwen! Klantvriendelijkheid, goede bereikbaarheid en een net voorkomen zijn dan ook de speerpunten in onze klantcontacten, zowel voor, tijdens en na de opdrachten!

Kijk onder de knop "Portfolio" voor een greep uit onze gewaardeerde opdrachtgevers.

Overtuig u zelf en neem contact op met ons om uw wensen en onze uitgebreide mogelijkheden in een oriënterend kennismakingsgesprek te bespreken, wij laten u niet zitten!

  
 

 

Speciale aanbiedingen